Haining Anbang Inflatable Model Products Co., Ltd. është themeluar në vitin 2014. Ne jemi profesionistë në prodhimin e shumë llojeve të produkteve me fryrje, për shembull, dërrasë me këmbë në këmbë, tendë që fryhet, pishinë e fryrë, dërrasë joga e fryrë, pishinë me kornizë, DWF inflatable vaskë akulli. Materiali ynë me cilësi të lartë me dizajne të ndryshme zotëron më të shiturit në mbarë botën, veçanërisht në Amerikën e Veriut, Evropë dhe Australi. Ne ofrojmë cilësi më të lartë, çmim të moderuar, shërbim më të mirë dhe efikasitet më të lartë. Mirë se vini të bashkëpunoni me ne për një afat të gjatë.
Lexo më shumë
+86 13758359815