Haining Anbang Inflatable Model Products Co., Ltd. е основана во 2014 година. Ние сме професионални во изработката на многу видови производи на надувување, на пример, даска за надувување, шатор на надувување, базен на надувување, јога даска на надувување, базен со рамка, DWF на надувување ледена када. Нашиот висококвалитетен материјал со различни дизајни ги поседува најпродаваните ширум светот, особено во Северна Америка, Европа и Австралија. Ние обезбедуваме највисок квалитет, умерена цена, најдобра услуга и најголема ефикасност. Добредојдовте да соработувате со нас долгорочно.
Прочитај повеќе
+86 13758359815