Haining Anbang Inflatable Model Products Co., Ltd. diadegake ing taun 2014. We are profesional ing nggawe macem-macem produk inflatable, contone, inflatable stand up paddle Board, inflatable tarub, inflatable pool, inflatable Yoga Papan, pigura blumbang, inflatable DWF bak mandi es. Materi kualitas dhuwur kanthi macem-macem desain sing paling laris ing saindenging jagad, utamane ing Amerika Utara, Eropa lan Australia. Kita nyedhiyakake kualitas paling dhuwur, rega moderat, layanan paling apik lan efisiensi paling. Welcome kanggo kerjo bareng karo kita kanggo long term.
maca liyane
+86 13758359815